Drogmentes Maraton

Drogmentes Magyarországért Maraton, 42 nap, 310 település, 2200 km, Ország futás a drogok ellen

Biztonságos drogozás oktatása?

2011.04.11. 04:31 Steven Szilárd

Az iskolákban nincs drogpevenció. Ezen a címen a biztonságos drogozás oktatása folyik! Ne engedd!

Támogasd a Drogmentes Magyarországért Maratont 40 gyerek felvilágosítási költségével!

Tavalyelőtt elértünk 20.000 gyereket, tavaly 60.000-et, idén 100.000-et akarunk! 1 gyerek felvilágosítási költsége 250 Ft.

Számlaszám: Erste Bank, 11944447-06501499-10000018                                             Székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.                                                   Név: Héliosz Alapítvány                                                                                         Közleménybe írd be pl. NEVED/40 gyerek

Szerinted vannak olyan emberek, akik nem Drogmentes Magyarországot akarnak? Szerinted a drogosok úgy születnek? Végre elkezdenek beszélni és érdeklődnek a drog iránt? NEM! Valakik mondják nekik és már elég fiatal korban!


El tudod képzelni, hogy a gyerekeidet jelenleg így oktatják: „ Tudom, hogy úgyis drogozni fogtok, szóval nem is próbállak lebeszélni erről benneteket. Ezért elmondom, hogyha pl. Extasy-t vesztek be akkor igyatok jó sok vizet mellé, mert egyéként kiszáradtok….”


Szerinted mi lesz a gondolata a gyerekednek? Ne engedd!

Támogasd a Maratont 100 gyerek felvilágosítási költségével!


Tavalyi levelemben említettem, hogy egyetlen drogos rehabilátálása 2-3 millió Ft-ba kerül évente. És ezek nem gyógyulnak meg, hanem éveken át szedik a leszoktató drogokat.

Szerinted ez jelent valakinek bevételt? És akinek ez bevételt jelent, annak vajon mi a szándéka? Szerinted az, hogy drogmentes legyen a gyereked? NEM! Az a szándéka, hogy legyen drogos és legyen neki rengeteg bevétele! Ne engedd!!!


Támogasd a Maratont 200 gyerek felvilágosítási költségével!


Vagy pl. itt van ez a tűcsere program, ami arról szól, hogy a drogos tiszta tűvel szúrja magát. Egy ilyen tűcsere 10.000 Ft-ba kerül az államnak. Vagyis Neked, aki fizeti az adót. Egyébként a patikában lehet 40 Ft-ért kapni. Ez egy elég szép árrésnek tűnik és munkahelyek teremtődhetnek, meg belövő szobákat, meg tűparkokat lehet építeni. Kinek az érdeke ez? A drogos ilyen profi lenne, és jól lobbizott a parlamentben? NEM! Valaki megteremti a keresletet és a kínálatot is. Ne engedd!!!


Támogasd a Maratont 300 gyerek felvilágosítási költségével! És ezzel már egy iskolát megmentettél!


Kíváncsi vagy, mi hogyan oktatunk? Olvass bele egy véleménybe!


És tudod, hogy ez a Valaki, vagy Valakik – nincsenek egyébként sokan, csak sokra vannak hatással – konkrét, határozott terveik vannak, hogy mi lesz 5 év múlva 10 év múlva, 20 év múlva itt Magyarországon. Nagyon ügyesek, a kinyújtott kezeiket megtalálod a legalizációs pártiaknál. Szerinted van értelme egyáltalán annak a kérdésnek, hogy legalizáljuk-e a drogokat? Ez valami olyasmi, hogy legális-e öngyilkosnak lenni. Nyilván mindenki saját maga dönti el, hogy véget vet az életének, de legalább tudjon róla, hogy akár 1 füves cigitől is kimászhat az ablakon és tévedhet a repülési képességét illetően.


Ne engedj az őrültségnek! Támogasd akár 1 gyerek felvilágosítási költségével a Maratont és közelebb kerültünk a célunkhoz:

Minden magyar iskolást felvilágosítani!

 

Drogmentes Országot!

Szikla

30-388-6660

http://drogmentesklub.com/klub

http://www.drogmentes.hu


 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://drogmentesmaraton.blog.hu/api/trackback/id/tr562816004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása